Om Morten

Energisk foredragsholder, tidligere en af Danmarks mest populære TV- og radioværter og nu iværksætter. Morten holder foredrag om arbejdsglæde, familieforøgelse og iværksætterdrømmen.


Denne side er drevet og administreret af foredragsbureauet, Athenas.

TV- og radiovært

Morten Resen har været en fast del af det danske mediebillede siden han som 19-årig debutterede som radiovært på P3. Han har været vært på rogrammerne Mig og Morten Resen, Strax og Verdens bedste formiddag m.fl., men de fleste kender ham nok bedst som morgenfrisk TV-vært.


Gennem knap 10 år er han stået op klokken 2.59 for at vække danskerne med positiv energi og aktuelle nyhedshistorier på TV 2s Go' Morgen Danmark.

Familiefar og iværksætter

Efter at have tilbragt størstedelen af sin karriere i radio og på TV, besluttede Morten i 2016 at trække sig fra værtsrollen for i stedet at fokusere på sin familie. En ferie i USA fik ham til at starte virksomheden GoLittle - en app, der guider familier til de bedste, børnevenlige steder og oplevelser. Derudover er Morten også medstifter af den populære madplans- og opskrift-app, Mambeno.


Selvom Morten ikke længere kan opleves på TV, hænger det positive ry stadig ved, hvilket han bestræber sig på at leve op til hver dag. 


Derfor kan han nu opleves som foredragsholder, hvor han taler om at hanke op i sig selv, elske sit arbejde - og livet som familiefar med den svære balance mellem klapvogne, kærlighed og karriere.


Han deler også ud af sit iværksættereventyr med alt, hvad det indebærer af op- og nedture.

Livet er ikke en dans på roser, men vi kan alle gøre en indsats for at bidrage til vores egen og andres glæde. Lyt med, når Morten deler ud af sine erfaringer både før, under og efter tiden på skærmen.

BOOK FOREDRAG

MED MORTEN RESEN