Foredrag

Morten Resen fortæller i sine foredrag om alt fra arbejdsglæde, at sikre parforholdet i takt med familieforøgelse til at satse alt på iværksætterdrømmen.


Denne side er drevet og administreret af foredragsbureauet, Athenas.

Book et foredrag med Morten Resen

Morten Resen er en positiv foredragsholder, der med sine tankevækkende oplæg kombinerer humor og alvor.
Hans foredrag tager udgangspunkt i hans egne oplevelser som vært på morgen-tv, hvor han taler om at bidrage til sin egen arbejdsglæde.


Morten holder også, sammen med familievejleder Lola Jensen, foredrag om parforholdet efter, der er kommet børn, og om hvorfor han valgte at satse alt på og livet som iværksætter og virksomhederne, GoLittle og Mambeno.

I sit foredrag Elsk dit arbejde! motiverer Morten sit publikum til at slippe den negative attitude og i stedet bidrage positivt til sig selv, sit arbejde og sine kolleger. Han kommer med en række forslag til, hvordan du selv kan lære at trække stemningen i den rigtige retning og elske dit arbejde, selv først på dagen.


Parforholdets (u)Muligheder med Børn! er et underholdende samtaleforedrag med familievejlederen Lola Jensen. Med tid til spørgsmål, afdækker de hvordan, man sikrer parforholdet i takt med, at man får børn. De giver et venligt spark bagi og kommer med råd til at skabe balance og finde plads til romantik i en kaotisk hverdag med godnathistorier og klapsammenmadder.

Efter knap 10 år på skærmen som vært på Go' Morgen Danmark, sagde Morten sit prestigefyldte job på TV2 op og startede i stedet virksomheden, GoLittle. I foredraget Fra Go’ Morgen til GoLitte fortæller han om at gå fra det velkendte til at starte forfra og gå all-in på GoLittle, der bl.a. driver den populære madplans- og opskrift-app, Mambeno.


Udover at levere underholdende og ærlige foredrag, er Morten også en rutineret ordstyrer. Med sin omfangsrige erfaring som studievært på DR og TV 2's programmer, kan Morten med fordel bookes til at styre enhver debat på underholdende og nærværende vis. Morten er knivskap til styre slagets gang og vil uden tvivl binde dit næste arrangement sammen.

Morten er en engagerende humørspreder

Som foredragsholder formår Morten gang på gang at engagere publikum med sin positive energi, gå-på-mod og vigtige budskaber om altid at bidrage positivt til sig selv og sine medmennesker.

Mortens høje humør smitter af på deltagerne, der gang på gang giver ham og hans foredrag topkarakterer.

Levende foredrag

Det bliver ikke kedeligt, når Morten åbner op og fortæller om sig selv og livet før, under og efter tiden som TV- og radiovært. Et foredrag med Morten Resen er motiverende og giver publikum et nyt syn på tilværelsen.

bidrag til arbejdsglæden

Lær at bidrage positivt til din egen og andres tilværelse.

Tro på det!

Om at riskiere det hele og investere alt i drømmen.

find balancen i parforholdet

Få romantikken til at blomstre side om side med bleskiftning.

erfaren Ordstyrer

Book Morten Resen til at dirigere debatten ved dit næste arrangement

Charmerende, nærværende og hudløst ærlig

Glæd jer til en fantastisk oplevelse i selskab med Morten Resen. Hans foredrag byder både på underholdning i topklasse, konkrete og brugbare værktøjer og anledning til refleksioner.

  1. 1
    Morten Resen har vundet danskernes hjerter som radiovært og ved at levere dugfriske historier med et smil på læben næsten hver dag i knap 10 år. Du kan også opleve hans charme og positive energi i et af hans levende foredrag.
  2. 2
    Morten er hudløst ærlig i sine foredrag. Han deler ud af sine erfaringer som studievært, familiefar og iværksætter. Gennem Mortens podcast og YouTube-kanal kan også du komme helt tæt på hans hverdag og liv som iværksætter.
  3. 3
    Morten Resen vil uden tvivl inspirere dig til at tro på dig selv og dine drømme, få dig til at droppe den negative attitude og i stedet bidrage til din egen arbejdsglæde. Det bliver en aften, du sent vil glemme!

BOOK FOREDRAG

MED MORTEN RESEN